Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Συμβάλουμε στην σωστή και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων του πέλματος αλλά και στην έγκαιρη πρόληψη τους.

Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ, του τέννις και του ποδοσφαίρου (με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Πορτογαλίας το 2004 ) , ως ιατρικό μέλος - φυσικοθεραπευτής των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου Νέων, Παίδων, Εφήβων, Ανδρών και Σάλας, ο Νικόλαος Καλαμάρας απόφοιτος Πανεπιστημίου Cambrige  ίδρυσε την εταιρεία Health & Step.

Έχοντας αναλάβει, για περισσότερα από 20 χρόνια, την αντιπροσωπεία της Diasu Health Technologies  αλλά και μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού στο χώρο της βιομηχανικής του μυοσκελετικού συστήματος, η Health & Step μας υπόσχεται τη σωστή ισορροπία και αρμονία των κάτω άκρων μέσα από κάθε μας... βήμα.

 

Σε συνεργασία με πρωτοπόρες εταιρείες σε βαροποδομετρικά και εμβιομηχανικά συστήματα ( SENSOR , ALIPES GRUP ) επέκτεινε τις δραστηριότητές της στον τομέα εύρεσης λύσεων για την μελέτη της στάσης του σώματος και τη βελτίωση της εμβιομηχανικής ισορροπίας προσφέροντας συστήματα αξιολόγησης (FREE MED , RUN TIME , BLUE TOUCH) και κατασκευάζοντας ορθοπεδικά πέλματα με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

 

Τέλος, έχοντας πραγματοποιήσει συνεργασίες με γιατρούς, δημόσια, ιδιωτικά και στρατιωτικά νοσοκομεία, καθώς και με αθλητικούς συλλόγους και σχολεία, η Health & Step, βρίσκεται στην πρώτη θέση στην αποκατάσταση κακώσεων, αθλητικών και μη, και στην εξισορρόπηση κάθε βήματός σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Κασσιανός Ιωάννης -  Γιατρός Φυσικής Ιατρικής

 

Ηλιάδης Δημήτρης - Ορθοπαιδικός Χειρούργoς Τραυματολόγος

Μαραγκουδάκη Ελενα  - Παιδίατρος

Τσίγκανος Χρήστος - Φυσικοθεραπευτής - P.T

Μπάλλας  Ευστάθιος - Ορθοπαιδικός Χειρούργος Ενηλίκων και Παίδων

Καναβός Χρήστος - Φυσικοθεραπευτής

Γκερέκος Σπύρος - Χειρούργος Ορθοπαιδικός

Μπότσαρης Ιωάννης - Χειρούργος Ορθοπαιδικός

Χουντή Αρετή - Ορθοπαιδικός Παίδων

 

Η Health & Step δραστηριοποιείται στην αξιολόγηση στατικής και δυναμικής μέτρησης καθώς και στην κατασκευή ορθωτικών πελμάτων με την άδεια του Υπουργείου Υγείας καθώς και με Υπουργική Απόφαση.

Τα ορθωτικά πέλματα της Health & Step έχουν αποδείξει πως μπορούν να βελτιώσουν στο μέγιστο βαθμό τις εξής παθήσεις : πλατυποδία , κοιλοποδία , βλαισογονία , ραιβογονία , βλαισοπλατυποδία , μεταταρσαλγία , μέγα βλαισό δάκτυλο ( κότσι ) , πελματιαία απονευρωσίτιδα, υπτιασμό , απονευρωσίτιδα , πρηνισμό , νεύρωμα Μorton, άκανθα πτέρνας και άλλες παθήσεις.

Η Health & Step αναλαμβάνει και ειδικές κατασκευές ορθωτικών πελμάτων.

Τ : 210-6777711

Κ : (+30) 698-777-7711

© Copyright 2018-2019 | All rights reserved
crafted.jpg